Οδηγός Εξαγωγικών Επιχειρήσεων του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση #3

  If you can't see this e-mail properly, view it online  
--
--
   
 

Newsletter2017eoaen

Greek Exports Guide & Website- 2017

Υπεύθυνη Έκδοσης: Άννα Κρεμλή email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

Θερμές ευχές για ευτυχισμένο καινούργιο έτος 2017

με υγεία ευημερία και αισιοδοξία!

 

Πλησιάζει ο καιρός να εκδοθεί ο Οδηγός μας και σας παρακαλούμε, όσοι δεν επιβεβαίωσαν τα στοιχεία της εταιρείας τους ακόμα (φόρμα συνημμένη) να το κάνουν άμεσα.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ: 

10Η καταχώρηση της εταιρείας σας στον Οδηγό Εξαγωγικών Επιχειρήσεων είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα συμπεριλαμβάνει τα κύρια στοιχεία Επικοινωνίας. Η εταιρεία σας έχει επιλεχτεί από το Επιμελητήριο όπου ανήκετε, και σας έχει ήδη σταλεί ενημερωτικό email και φόρμα με τα στοιχεία ενημέρωσης και κάποιες πληροφορίες για να επιβεβαιώσετε και να συμπληρώσετε.

 

Η Φόρμα είναι συνημμένη. Εάν δεν την έχετε ήδη στείλει, παρακαλώ όπως στείλετε ΑΜΕΣΑ την Φόρμα συμπληρωμένη στο email: [email protected]  ή στο FAX: 212 100 4102 

 

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

foodbeverageΗ έκδοση θα χρηματοδοτηθεί από την ευγενική χορηγία Μεγάλων χορηγών και εξαγωγικές παραγωγικές επιχειρήσεις των νησιών που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να συμβάλλετε κι εσείς με την διαφήμιση της εταιρείας / των προϊόντων σας δίνοντας στον Οδηγό μας μεγάλο κύρος και προβολή μεγάλων νησιωτικών εξαγωγικών επιχειρήσεων της Ελλάδας. 

 

Πέραν της έντυπης έκδοσης, ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν. θα αναρτήσει τον εν λόγω Οδηγό σε νέα ειδική ιστοσελίδα στην αγγλική γλώσσα.

 

Η νέα ιστοσελίδα θα έχει την δυνατότητα να γίνει πολύγλωσση, και να εμπλουτίζεται άμεσα με νέες εγγραφές εξαγωγικών εταιρειών, με σχετικά άρθρα που να αφορούν των ξένο επιχειρηματία / επενδυτή που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τη χώρα μας. Τέλος, θα ενισχύσουμε την προσπάθεια για συνεχή και επίκαιρη πληροφόρηση.

 

Για ολοσέλιδη  καταχώρησή και παρουσία σας με λογότυπο και σύνδεσμο στη νέα ειδική σχετική ιστοσελίδα του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ: 212 100 4102

Μόνο οι εξαγωγικές εταιρείες των επιμελητήριων με δικαιοδοσία στα νησιά μας θα συμμετέχουν στον Οδηγό. Η καταχώρηση σας θα ξεχωρίσει.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ

9Ο Οδηγός διατίθεται για πρώτη φορά στην αγγλική, σε πολυτελή έκδοση με περιεχόμενο κύρους και ποιοτικά ουσιαστικό, χρήσιμο και εύχρηστο.

 

Ως εκ τούτου, για πρώτη φορά, θα διανεμηθεί σε φορείς του εξωτερικού για διάθεση προς επαγγελματίες, επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εισάγουν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

Η έκδοση θα διανεμηθεί:
α) σε Φορείς και Επιμελητήρια στην Ευρώπη
β) στα Μελή Επιμελητήρια του Insuleur (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητήριων, που ίδρυσε ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν).
γ) σε όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας
δ) σε όλους τους Εμπορικούς Ακόλουθους στις Πρεσβείες της Ελλάδας του εξωτερικού
ε) σε όλα τα Διμερή Επιμελητήρια και
στ) σε όλους τους Εμπορικούς Ακόλουθους των Ξένων Πρεσβειών

other categories

 

 

Οι αναγνώστες του Οδηγού – Λευκώματος Εξαγωγικών Επιχειρήσεων είναι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις εξαγωγικές εταιρείες της Ελλάδας και προσδοκούν σε συνεργασία. Ο Οδηγός θα χρησιμεύσει ως μοχλός συναντήσεων Β2Β και επαφή για περισσότερες πληροφορίες.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 
  ---  
 

Λίγα Λόγια για τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών - Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια την 1η Αυγούστου 1994, στην κοινή τους προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις που βιώνουν οι νησιώτες, εξ΄ αιτίας της γεωγραφικής απομόνωσης των νησιών.

Μέλη του είναι τα παρακάτω 19 νησιωτικά Επιμελητήρια της Ελλάδος, τα οποία είναι αμιγώς νησιωτικά ή στη δικαιοδοσία τους ανήκουν νησιά.

Περισσότερα

 
  ---  
  Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες....

Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό τη παροχή υπηρεσιών σε θέματα διοργάνωσης εκθέσεων με ειδίκευση στο εξωτερικό, τη προβολή προϊόντων, εκτυπώσεις διαφημιστικών εταιρικών πολύγλωσσων εντύπων, διοργάνωση συνεδρίων και B2B συναντήσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εξαγωγή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Εκπροσωπούμε εκθέσεις σε Ελλάδα και Τουρκία (αποκλειστική αντιπροσώπευση για τις Εκθέσεις IZFAS, στη Σμύρνη, για την Ελλάδα από το 2012). Επίσης, είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διοργανωτών της μεγαλύτερης έκθεσης οικοδομικής βιομηχανίας, YEM FUARCILIK AS στην Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Άγκυρα καθώς συνεργάζεται και με το εκθεσιακό κέντρο TUYAP στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε συσσωρεύσει μια σημαντική βάση δεδομένων για Εκθέσεις στην Τουρκία.

Ακόμη πρόσφατα συνάψαμε νέες συνεργασίες για το 2016 και 2017, αντιπροσωπεύοντας την Έκθεση IndoBuildTech 2017 στην Ινδονησία, και την Worldbuild India 2017 στο Μουμπάη Ινδίας - που διοργανώνουν οι ITE Build & Interiors (έδρα στο Λονδίνο), τις Εκθέσεις Windows-Doors-Glass στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, της TUYAP - REED, την HORECA και PACKTECH Αλβανίας με διοργανωτή την Event Market Ltd και τέλος την BUILD EXPO AFRICA και FOODAGRO AFRICA της Expogroup (Κένυα, Τανζανία, Αιθιοπία, και Τανζανία).

Οργανώνουμε Επιχειρηματικές Αποστολές ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ και σας δίνουμε την δυνατότητα να βρείτε νέες ευκαιρίες αγορών χονδρικής με πολύ μεγάλη ποικιλία και χαμηλό κόστος.

Οργανώνουμε ακόμα Επιχειρηματικές Αποστολές Ελλήνων ΕΚΘΕΤΩΝ για να προβάλλουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να ανοίξουν τους ορίζοντες σε νέους ενδιαφερόμενους πελάτες σε νέες αγορές.

 
  www.kremlianna.grfb finalFooter final  
--
--
  If you don't want to receive our news anymore, unsubscribe  
Συνημμένα
contact_details_form.doc