Οδηγός Εξαγωγικών Επιχειρήσεων του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση #4

  If you can't see this e-mail properly, view it online  
--
--
   
 

Newsletter2017eoaen

Greek Exporters Guide & Website- 2017

Θερμές Ευχές για Καλό Πάσχα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

*ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  600 Ευρώ

Λήξη προθεσμίας 20 Απριλίου 2017.

 

*Για την Ολοσέλιδη Καταχώρηση στην έκδοση και παρουσία με λογότυπο στην Ειδική Ιστοσελίδα που παραπέμπει στη δική σας ιστοσελίδα. Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 

coverpageΟ Εξαγωγικός Οδηγός Ε.Ο.Α.Ε.Ν. είναι υπό την Αιγίδα:

Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης

Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Υποστήριξη από:

 Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Κατρούγκαλο

 Οργανισμό Enterprise Greece

Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιόλαδου - ΣΕΒΙΤΕΛ

Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου - ΕΔΟΑΟ

Greek Gastronomy Guide

Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής - Πειραιά

Πανεπιστημίου Αιγαίου

Aegean Cuisine και άλλοι

 

Ο Οδηγός θα διανεμηθεί:

α) σε όλους τους Εμπορικούς Ακόλουθους στις Πρεσβείες της Ελλάδας του εξωτερικού
β) σε Φορείς και Επιμελητήρια στην Ευρώπη
γ) στα Μέλη Επιμελητήρια του Insuleur (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητήριων, που ίδρυσε ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν).
δ) σε όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας
ε) σε όλα τα Διμερή Επιμελητήρια και
στ) στους Εμπορικούς Ακόλουθους των Ξένων Πρεσβειών

Προβληθείτε στο εξωτερικό: Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες από την επισημη ιστοσελίδα του Επιμελητηριακού Όμιλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.)

 

Υπεύθυνη Έκδοσης: Άννα Κρεμλή email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

 
     
  ---  
 

Λίγα Λόγια για τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών - Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

eoaenΟ Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια την 1η Αυγούστου 1994, στην κοινή τους προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις που βιώνουν οι νησιώτες, εξ΄ αιτίας της γεωγραφικής απομόνωσης των νησιών.

 

Μέλη του είναι τα παρακάτω 19 νησιωτικά Επιμελητήρια της Ελλάδος, τα οποία είναι αμιγώς νησιωτικά ή στη δικαιοδοσία τους ανήκουν νησιά.


www.eoaen.com

 
  ---  
  Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες....

Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό τη παροχή υπηρεσιών σε θέματα διοργάνωσης εκθέσεων με ειδίκευση στο εξωτερικό, τη προβολή προϊόντων, εκτυπώσεις διαφημιστικών εταιρικών πολύγλωσσων εντύπων, διοργάνωση συνεδρίων και B2B συναντήσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εξαγωγή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Εκπροσωπούμε εκθέσεις σε Ελλάδα και Τουρκία (αποκλειστική αντιπροσώπευση για τις Εκθέσεις IZFAS, στη Σμύρνη, για την Ελλάδα από το 2012). Επίσης, είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διοργανωτών της μεγαλύτερης έκθεσης οικοδομικής βιομηχανίας, YEM FUARCILIK AS στην Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Άγκυρα καθώς συνεργάζεται και με το εκθεσιακό κέντρο TUYAP στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε συσσωρεύσει μια σημαντική βάση δεδομένων για Εκθέσεις στην Τουρκία.

Ακόμη πρόσφατα συνάψαμε νέες συνεργασίες για το 2016 και 2017, αντιπροσωπεύοντας την Έκθεση IndoBuildTech 2017 στην Ινδονησία, και την Worldbuild India 2017 στο Μουμπάη Ινδίας - που διοργανώνουν οι ITE Build & Interiors (έδρα στο Λονδίνο), τις Εκθέσεις Windows-Doors-Glass στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, της TUYAP - REED, την HORECA και PACKTECH Αλβανίας με διοργανωτή την Event Market Ltd και τέλος την BUILD EXPO AFRICA και FOODAGRO AFRICA της Expogroup (Κένυα, Τανζανία, Αιθιοπία, και Τανζανία).

Οργανώνουμε Επιχειρηματικές Αποστολές ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ και σας δίνουμε την δυνατότητα να βρείτε νέες ευκαιρίες αγορών χονδρικής με πολύ μεγάλη ποικιλία και χαμηλό κόστος.

Οργανώνουμε ακόμα Επιχειρηματικές Αποστολές Ελλήνων ΕΚΘΕΤΩΝ για να προβάλλουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να ανοίξουν τους ορίζοντες σε νέους ενδιαφερόμενους πελάτες σε νέες αγορές.

 
  www.kremlianna.grfb finalFooter final  
--
--
  If you don't want to receive our news anymore, unsubscribe